⚙️ Alapvető információk

📝 Oktatóprogramok

📖 Egyéb cikkek

⚙️ Alapvető információk:

📝 Utasítások:

📖 Egyéb cikkek:

🖇️ Letöltés:

FlowStop extrém nyomás alatt. Hogyan állt ki a tesztünkön?

Amikor olyan megoldást keresünk, amely megvédi otthonunkat vagy vállalkozásunkat a szakadó esőtől és az azt követő árvíztől, valami megbízható, hatékony és tartós megoldást keresünk. Az egyik ilyen megoldás, amely nemrégiben jelent meg a piacon, a FlowStop.

A FlowStopot könnyű súlya, rugalmassága, könnyű tárolhatósága és újrafelhasználhatósága jellemzi. Ezek az előnyök népszerű megoldássá teszik, de ami még érdekesebb a FlowStop rendszerben, az a rendkívül nagy nyomásnak való ellenálló képessége.

Gyárunkban tesztet végeztünk, hogy megnézzük, milyen nyomást bír el a FlowStop. Egy nagy teljesítményű kompresszor segítségével hihetetlen 6 barra tudtuk felfújni. Hogy milyen lett a végeredmény? 6 bar feletti nyomáson a FlowStopban lévő Dropstitch drótok elszakadtak, és a FlowStop golyóvá vált, de mégsem robbant fel. Képes volt ellenállni ennek a hatalmas nyomásnak anélkül, hogy sérült volna az integritása.

Egyébként a boltokban kapható normál elektromos kompresszorral szinte lehetetlen 6 bar nyomást elérni. Mire a FlowStop elérné a maximális teljesítményt, a kompresszor elérné a határait.

Ez a teszt a FlowStop rendszer kivételes tartósságát bizonyítja. A FlowStop még akkor is működik, amikor hatalmas nyomásnak van kitéve, és megőrzi alakját és működését. Tehát akár olyan megoldást keres, amely megvédi otthonát vagy üzletét a szakadó esőtől, a FlowStop megbízható választás, amely nyugalmat biztosíthat Önnek.

⚙️ Alapvető információk

📝 Oktatóprogramok

📖 Egyéb cikkek

Üzleti partnerek hálózata

Érdekli a FlowStop árvízvédelmi gát? Keresse meg a legközelebbi értékesítési partnert, aki együttműködik Önnel a megrendelés elkészítésében és az Ön otthona vagy üzlete számára személyre szabott FlowStop gyártásában.

Loading...

Kereskedelmi partnert találni

Üzleti partnerek: 0 PRINT

Store Direction

Get Your Directions

Használja jelenlegi helyzetét a legközelebbi kereskedelmi partner megtalálásához.

Legyen üzleti partner!

Szeretné a Flowstopot kínálni ügyfeleinek? Vegye fel velünk a kapcsolatot a info@flowstop.hu e-mail címen vagy az űrlapon keresztül.